Camme

Camme

CAS 001
CAS 003
CAS 008
CAS 323
HELENA
HERMIA
HISPANIA
HULZEN
KATWIJK
OBERON
OTHELLO
OVIDIUS
TILBURG
VENRAY
VIANEN
ZUTPHEN

Over Camme

CAMME draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.
Dankzij jarenlange ervaring bereiken wij de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant.
Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.
Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd.
Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd. Servicegevallen kunnen hierdoor preventief opgevangen worden. Naast de gewaarborgde kwaliteit kunnen de klanten steeds beschikken over de nodige service.
Cammé gaat zelfs een stap verder. Door het systematisch integreren van een milieuzorgsysteem biedt Cammé vergaande innovatie én excellent ondernemerschap!